Bugün öğleden önce Kuveyttürk Bankası'nın bir şubesini gördüm. Pek az ve internetten gördüğüm kadarıyla çok az insan tarafından kullanılıyor. Sebebini bilinmemesinden yana olarak düşünüyordum ama değilmiş. Yalnızca maaş hesabı için ve birikim için açıyorlarmış. Vadesiz hesap açtıramadım yani anlayacağınız.
Görevli Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartımı aldı, ekrandan sicilinize bakayim dedi. Sicil?? derken Banka Sicili dedi. "Gecikmiş ödemelerin olmuş, sicilin bozuk. Üzgünüm veremiyoruz" dedi. Ben bu zamana kadar sadece KYK'dan aldığım kredi kartını kullandım onu da bir kez hariç hiç geciktirmedim ki bu gecikmeden aylar sonra başka bir bankadan kredi çektim onda da herhangi bir problem oluşmadı.
Sizce ne sicilinden bahsediyor? Ya da neden öyle dedi. Ben lafa tutmamak için ve sırada bekleyenler olduğundan soramadım orada. Bilen, duyan vardır diye size sorayim dedim.
Şimdiden okuyan cevaplayan herkese teşekkürler
Kredi, kredi karti odemelerini tam zamaninda mi ? Oduyorsun, bir iki gun gecikmelerin oluyor mu? Eger gec odemelerin varsa bu kredi notuna yansiyor notun dusuk oluyor buda bankacinin sana hesap actiktan sonra kredi karti yada avans hesap satamamasi demektir. Bu yuzden ugrasmamak adina açamıyoruz demistir.