meaparss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl başlasam diye belki 10dk düşündüm çünkü anlatılmıyor anlatamıyorum 1 yıldır birlikte oldugum kız arkadaşım bugün benden gitti şimdi bundan bizene diyenler olacak haklısınız ama içimdekileri anlatabilecegim kimsem yok benim abim yok babam yok teyzem, halam, amcam, dedem, kuzenim arkadaşım kimsem yok çogu zaman kendi kendime konuşur kendi kendime cevap veririm zaten içe kapanık biriydim o beni hayata döndürmüştü resmen çünkü hayatımda beni düşünen kimse yoktu sadece o vardı alışmıştım seviyordum ama artık o da yok gitti bütün istek hevesimi alıpta gitti sanki kendimi bitki gibi hissediyorum dünyadan habersiz sadece yaşamak için yaşayan biri gibide düşünebilirsiniz ama insanın canı çok yandıgı zaman aglamak istediginde aglayamıyormuş onuda anladım zaten hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor emeklerim boşa gidiyor çabalarımın karşılıgını alamıyorum bide üstüne sevdigim kişide hayatımdan gidince iyice koptum ne yapacagımı bilmiyorum artık daha dogrusu hiçbirşey yapmak istemiyorum bu yüzden sizden düşüncelerinizi istiyorum. işte hayatımdan kısa bir kesit okuyan herkese teşekkür ederim.

çogu arkadaşlar unut demiş bende unutmak istiyorum farklı şeylere yönelmek istiyorum belkide maddi durumum iyi olmadıgı için yapacak bişey bulamıyorum ama ne yapabilecegim bişey var ne gidebilecegim bir yer var nede gidebilecegim biri var hayatım boşluktan ibaret işte bu yüzden hiç aklımdan çıkmıyor

Acilen spora başla. Haftada 5 gün gittiğinde kafanın boşaldığını fark edeceksin. Sonra sporla hayata geri döndüğünde bir bakmışın yeni biriyle konuşuyorsun