Mselim46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar. 29 Nisan itibariyle reklam tıklama sayısı anormal bir şekilde %40 civarında düştü. Hiç bir oynama yapmadım reklam yerleşimi ile alakalı, hit aynı gösterim aynı ama aylardır normal seyrinde giden tıklama aralığım çok düştü,gösterim to su 0,17 lere kadar düştü. Ne yapmamı öneriyorsunuz beklemek mi gerekiyor düzelir mi sizce. 1,5-2 yıldır sorun yaşamamıştım. Zaten az olan kazancımız %40 azaldı. Benimle aynı durumda olan var mı?
DreaMPeresT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün adsense hesabında bir uyarı gördüm. Tıklama ve kazançla alakalı bir sorun olduğunu en kısa sürede düzelteceklerini yazmışlar. Sorun bundan olabilir
CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynısını bende yaşadım hocam , 1-2 gün toparlar gibi oldu sonra yine dip yaptı. %80 kayıp gördüm bu sürede.
Arkadaşlar daha önce bir konuya daha yazmıştım, google bir çok siteye double click cezası vermiş. (Kendi sitem ve kullandığım bir kaç sitede denk geldim.) Yapmanız gereken bu cezayı yiyip yemediğinizi kontrol etmektir.

Mobilden siteye girin ilk çıkan reklama tıklayın. Eğer siteye git butonu çıkıyorsa sizde ceza yemişsiniz demektir...