ZAViRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası Singapur değil ve Kerimcan Durmaz’ın müstehcen yerini gördüğümüz, biberi 13 liraya aldığımız bir ülkede sadece sigara içildiğine şükretmeniz gerekiyor. Normal şartlarda sindirilecek durumlar değil.
Hocam bu mantıklı bir argüman değil. Singapur Malezyadan kopma daha gencecik bir ülke. Sınırdan geçtiğimde bir anda koku ve pislik içinde kaldım Malezyada. Halkın eğitilmesi ile ilgili herşey.Gerçekten öyle kusura bakmayın singapurlular bizeen daha zeki filan değil olay halkın aktif katılımı ile eğitim.

Rijndael adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Singapur dediğin memlekette 200 Lirada olsa yine de satılır hocam

Kisaca Singapur u tanıyalım

Singapur, Malay Yarımadası’nın güney ucunda yer alan, Asya’nın önde gelen iş, eğlence ve tatil merkezlerinden birisi. Yüksek gökdelenlerin, devasa alışveriş merkezlerinin, lüks oteller ve plazaların her yandan yükseldiği bu ülke, bugün dünya genelinde en önemli ticaret, finans ve liman kentleri arasında yerini almayı başarabilmiş.
Singapurun sigara hastası oranı % 14 bizde bu oran ne kadar peki ? %33-40
Şimdi bana argümanınıızı tekrar sunar mısnız ? çünü mantıklı değil hocam yanlış anlamayın güzelce konuşalım Üstelik %18'den inmiş %14'e bufiyat artırma vs gibi önlemler ile