Hocam reklam çıkarken bi analiz yapıldı mı
Bildiğim kadarı ile sayfalar şu kadar takipçi gelecek diye kesin bi söz söylemezler
Şahsen reklam çıkarken detaylı analiz yaparım
1m sayfada reklam verdim 87k takipçi geldi
400 k full aktif sayfada verdim 170k takipçi geldi
Sanırsam birazda hata sizde var üzerine soğuk bi su içmek kalır iyi geceler ve iyi forumlar
Hocam kusura bakmayın da daha önce böyle bir oran duymadım=)
Hocam bu şekilde parayı geri istemeniz hoş olmamış. Sonuçta sizinde hatanız var. Almadan önce sordunuz mu ne kadar gelir diye?
Ne alaka hocam sorması mı gerekir kaç kişi gelir diye? Sen bir ürün satıyorsun, üründe GUCCİ yazıyor, ürüne GUCCİ parası isteniyor, sonra ürün dökülmeye başlıyor, adama demezmisin bu ne biçim GUCCİ diye?
Tüm sayfaların aldığı etkileşim ortada, izlenen video ve gelen beğenilerin ortalaması ortada. Arkadaşın 20K beklentisi gayet normal. Sen o kadar görüntülenme koy, milyonlarca kişi benim sayfamda imajı ver, üstüne ''BAK BENİM SAYFALARIMIN KALİTESİ ORTADA, O YÜZDEN FİYATIM 600TL'' de, sonra de ki ''ZATEN 1500 KİŞİ GELECEKTİ'' yok öyle şey. Güpe gündüz dolandırıcılığın bir başka çeşidi bu. Dolayısıyla dolandırılan kişi diyorki ''Ver benim paramı.''
Size de geçmiş olsun hocam, böyle sayfaların afişe edilmesi gayet yerinde. İyi yaptınız sayfa isimlerini söylemekle. Bundan sonra etkileşim analizlerinde daha dikkatli olun, böyle çakallara bidaha para kaptırmayın.