phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laflara bak hele laflara kendini nimetten mi sayıyormuş ? merak ettim aşırı güzel falan mı ? alınma ama hocam sevgilin Adrina Lima falan mı ? 20 tane erkek yığarmış oraya damacanın prim yaptığı ülkede erkeklerin ilgisini çekmek ile övünmek nedir ya ? akıl var mantık var yol ver gitsin ne işin var böylesi ile kadın mı bitti.
Daha sağlam bir erkeğin verebileceği karşılık bu olabilirdi mesela Kız hiç umrunda değil diyelim...

K: İstesem buraya hebele hübele hebele yığarım...
E: Şuraya bitane damacana koysam ona da 20 kişi yığılır zaten burası Türkiye güzelim...

cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ailemle tanıştırdım. Her bireyi ile. Kardeşleri yeğenlerim ile takılıyor geziyorlar. Yeğenim de görüşüyor. Sırf evlilik düşünüyorum diye askere gitme kararı aldım aradan çıksın diye
Hocam üzülerek söylüyorum UMARIM UMARIM UMARIM olmaz, UMARIM yaşamazsın bu durumu diyerek söylüyorum. Askerdeyken yüksek muhtemel senden ayrılacak, hazırlıklı ol. Bunu bir test olarak kullanabilirsin mesela, şayet sen askerden gelene kadar bekler de ayrılmazsa, ayrıca askerdeyken de sana karşı ilgili olursa iyiye işarettir.