28 Nisanda yabancı görsel içerikli sitem 30k hitten 20k civarlarına düştü bunun sebebi google'da ki bu hata mı yani? yaklaşık 1 yıldan fazla süredir hiç bir güncellemeden etkilenmemişti. Sitem öyle 1. sayfadan 5. yada 10. sayfalara gerilemedi genelde ilk 5 veya 10. sırada olan içeriklerim 2. sayfa yada 1 kaç sıra geri düştü sadece ayrıca görsellerde çıkan içeriklerin çoğu yok oldu. Hit görsel ağırlıklı olunca baya zarar verdi açıkcası... Ciddi bir ceza olsa çok daha gerilere düşeceğini düşünüyorum yada site kaynaklı bir problem olsa.. bir kaç gündür sürekli araştırıyorum ama elle tutulur birşey bulamamıştım bu konuya rastlayana kadar. yaşadığım bu durum hakkında fikriniz nedir? Google'n bu hatasından mı kaynaklı hit kayıplarımız sıralamada geri düşüşlerimiz? daha önce ceza yemiş nice rakip site geri geldi bu aralar.
Anlattığın durumun aynısı bende de mevcuttu. Hiç bir değişiklik yapmama rağmen gerilemeler, aramalarda hiç çıkmamalar ve sıralama kayıpları olmuştu. Durumu buna bağlıyor. Belli bir süre sonra düzelme gerçekleşme başka arayışlar içinde olacağım.