Adamı takip ettirmekten başka çaresiz yok. Telefona yazılım koysaniz dahi sadece kendinize kanıt oluşturur. Mahkeme yüksek bir ihtimalle kabul etmeyecektir.(Çok nadir olsa da kabul ettiği durumlar var.) Ha siz kanıtı oluşturdunuz casus yazılım ile diyelim. O zaman mahkemeye bunu kanıt olarak sunmaniza gerek yok. Bu kişi ile SMS görüşmeleri varsa eğer o smsler geriye dönük mahkeme tarafından çıkartılabilir (HTS raporu). Bu smsler de gerekli kanıtı oluşturur. Casus yazılım olacaksa bile bunu kendiniz birisine yaptırmanız lazım. İnternetten bulunacaklara pek guvenilmeyecegini söyleyebilirim. Ayrıca adli yardım talebinde bulunduğu takdirde ödeme gücü olmadığına karar verilirse avukat ücretini kendisi ödemez. Hiç avukata bulaşmadan kendisi de bir dilekçe ile mahkeme kalemine başvurabilir(250-350TL harç ücreti öder). Telefonda smslerini yakaladım beni aldatıyor demesi yeterli tabi diğer şüphe çeken durumları da belirtsin. Ondan sonra mahkeme gereğini yapar. Daha çok mahkeme aşamasında bilgi alacağınız bir konu olursa yazabilirsiniz. Kolay gelsin geçmiş olsun.