selimyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz tüm kurumlara danışın hocam. Eğer haksız yere çıkarıldığınızı mahkemede kanıtlarsanız çalışmadığınız tüm sürenin ücretlerini ve iş iadesini alırsınız ancak bu süre uzun sürebiliyor. İş bulmakta sorun yaşarsanız işsizlik maaşı başvurusunu yapın mutlaka. Mesleğinizi de yazarsanız forumda bir iş teklifi gelebilir. özelden şehir ve meslek bilgisi verebilirseniz sizin için birkaç telefon açabilirim. Sağlıcakla kalın.
Kardeşim Allah razı olsun sizden lakin iş bulmak sorun degıl işte paramı alamadım mı sorun oluyor şimdililk iş aramaya degil bu paramı kurtarmaya bakacam lakin bir iş bulamazsam sizin dediginiz şekil sizinle özelden görürüm Allah razı olsun kardeşim.

berkimren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sigortasız çalıştırmak daha büyük suç, bunu kanıtlarsan zaten onlar sana davanı çekmen için maaşını vermeyi teklif edeceklerdir
hakanergun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam SSK varsa yakın bir SSK gidin durumu izah edin onlarin kendi avukatları var işten çıktığın da kağıt imzalamadiysan hakkını sonuna kadar alirsin geçmiş olsun 🙏
selimyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz tüm kurumlara danışın hocam. Eğer haksız yere çıkarıldığınızı mahkemede kanıtlarsanız çalışmadığınız tüm sürenin ücretlerini ve iş iadesini alırsınız ancak bu süre uzun sürebiliyor. İş bulmakta sorun yaşarsanız işsizlik maaşı başvurusunu yapın mutlaka. Mesleğinizi de yazarsanız forumda bir iş teklifi gelebilir. özelden şehir ve meslek bilgisi verebilirseniz sizin için birkaç telefon açabilirim. Sağlıcakla kalın.
Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirkette sigortasız calısan varsa arayın tum sıgortasız calısanlarınızı bıldırecegınızı soyleyın paramı yarın hesabıma yatırın dıyın.
Guzelbilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam. sonuna kadar gidin hakkınızı elbet alırsınız.
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sgkyi ara sikayet et hocam
iKo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bi avukata başvurun. Çoğu avukat ücret almıyorlar böyle durumlarda danışmanlık için
BilginTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.
Deno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam işte hocam bu giriş çıkışlarla bile rahatlıkla ispat edebilirsiniz. Siz yarın sabah 170'i arayın her şeyi bir bir anlatın. Onlar size izlemeniz gereken yolu gösterecekler. Devlet kurumları arasında en hızlı çalışan ve gerçekten ilgili tek yer galiba bu ALO 170. Sizde şaşıracaksınız
TheDex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam başta geçmş olsun diyelim. Sana özet geçmek istiyorum aynı sorun bana oldu 2 senelık calıstıgım fırma 6 aylık maasımı gecıktırdı ve vermedı ısten ayrıldım kendı ıstegımle bırlıkte devletın arabulucu avukatları var memleketının adlıye sarayına gıderek daha detaylı bılgı alabılırsın ben basvuru yaptım gun belırledı avukat o gun bulustuk patron ben bırde avukat aramızda anlasma yaptık avukat eslıgınde sozlesme yapıp ımzalarımızı attık sımdı 3 aya taksıt yaptı paramı aydan aya paramı alıyorum sana tavsıyem adlıye sarayına gıt arabulucu avukatıyla goruscem de yardımcı olurlar sıze bırde unutmadan dıyım arabulucu para alıyor 680 tl yarı parasını sırket oduyor yarı parasınıda sen bunu goz onune alıyorsan gıtmenı tavsıye ederım. arabulucu kesın senın ısını cozer. yardımcı olabıldıysem sevinirim

Arkadaşlar Hepinizden ALLAH razı olsun Yarın Dediklerinizi Tek Tek Yapacam İnşAllah Yorumlarınız Beni Biraz Olsada Rahatlattı Tekrardan Tek Tek Hepinizden Allah Razı Olsun