RiskForDream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aşağıdaki adımları sırayla takip edin

1. Adım:
Css Dosyanızın içine aşağıdaki kodları ekleyin eğer wordpress kullanıyorsanız muhtemelen temanızın yönetim panelinde "custom css" kısmı vardır oraya aşağıdaki kodu ekleyin
#map_wrapper { height: 400px;}#map_canvas { width: 100%; height: 100%;}
2.adım yine aynı şekilde bir java script dosyası oluşturun eğer wordpress kullanıyorsanız muhtemelen temanızın yönetim panelinde "custom js" kısmı vardır oraya aşağıdaki kodu ekleyin

jQuery(function($) {    // Asynchronously Load the map API     var script = document.createElement('script');    script.src = "//maps.googleapis.com/maps/api/js?sensor=false&callback=initialize";    document.body.appendChild(script);});function initialize() {    var map;    var bounds = new google.maps.LatLngBounds();    var mapOptions = {        mapTypeId: 'roadmap'    };                        // Display a map on the page    map = new google.maps.Map(document.getElementById("map_canvas"), mapOptions);    map.setTilt(45);            // Multiple Markers    var markers = [        ['London Eye, London', 51.503454,-0.119562],        ['Palace of Westminster, London', 51.499633,-0.124755]    ];                            // Info Window Content    var infoWindowContent = [        ['<div class="info_content">' +        '<h3>London Eye</h3>' +        '<p>The London Eye is a giant Ferris wheel situated on the banks of the River Thames. The entire structure is 135 metres (443 ft) tall and the wheel has a diameter of 120 metres (394 ft).</p>' +        '</div>'],        ['<div class="info_content">' +        '<h3>Palace of Westminster</h3>' +        '<p>The Palace of Westminster is the meeting place of the House of Commons and the House of Lords, the two houses of the Parliament of the United Kingdom. Commonly known as the Houses of Parliament after its tenants.</p>' +        '</div>']    ];            // Display multiple markers on a map    var infoWindow = new google.maps.InfoWindow(), marker, i;        // Loop through our array of markers & place each one on the map      for( i = 0; i < markers.length; i++ ) {        var position = new google.maps.LatLng(markers[i][1], markers[i][2]);        bounds.extend(position);        marker = new google.maps.Marker({            position: position,            map: map,            title: markers[i][0]        });                // Allow each marker to have an info window            google.maps.event.addListener(marker, 'click', (function(marker, i) {            return function() {                infoWindow.setContent(infoWindowContent[i][0]);                infoWindow.open(map, marker);            }        })(marker, i));        // Automatically center the map fitting all markers on the screen        map.fitBounds(bounds);    }    // Override our map zoom level once our fitBounds function runs (Make sure it only runs once)    var boundsListener = google.maps.event.addListener((map), 'bounds_changed', function(event) {        this.setZoom(14);        google.maps.event.removeListener(boundsListener);    });    }
kodu eklerken yukarda vermiş olduğum kodda
var markers = [        ['London Eye, London', 51.503454,-0.119562],        ['Palace of Westminster, London', 51.499633,-0.124755]* * ];
olan kısımlardaki koordinatları kendi konumunuza göre belirleyin artık kaç tane istiyorsanız
daha sonra koordinat düzeltmesi yaptıktan sonra
// Info Window Content

kısmının altındaki alanları kendinize göre düzenleyin bu alan işaretlediğiniz konumlarda görünecek açıklama kısımlarıdır.

3. Adım

artık hangi sayfada görünmesini istiyorsanız oraya şu küçücük html kodunu eklemeniz yeterli

<div id="map_wrapper">    <div id="map_canvas" class="mapping"></div></div>
r10 kod ekleme bölümü düzgün çalışmadığı için kodu daha anlaşılır kopyalayabilmeniz için aşağıya dosya olarakta ekliyorum. aynı zamanda virüs total sonuçlarını da ekliyorum ki içiniz rahat olsun

iyi çalışmalar

Virus total sonucu: https://www.virustotal.com/gui/file/...9285/detection
Dosya linki : http://s7.dosya.tc/server14/lqn2ut/b...konum.zip.html

ARTIK ALIRIM BI R10+
hocam sizi görmedim. bilginiz için çok sagolun. azcık üzerine gittim ve çözdüm