Merhaba arkadaşlar,
Az önce klasik olan haberlerden bir tanesini gördüm.
"Davutoğlu intihar etmek isteyen genci vazgeçirdi"
"Köprünün Edirne istikametinde korkuluklarına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Müzakereci polisler saat 13.00'da korkuluklara çıkan kişiyi ikna etmeye çalışırken o sırada köprüden geçen eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu aracını durdurdu. Davutoğlu'nun ikna ettiği kişi yaklaşık 2 saat sonra köprüden indirildi. İntihar girişimi nedeniyle köprüde yoğunluk oluştu."
Önünde bir partinin tişörtü sırtında Türk bayrağı.
Şimdi basit bir analiz yapalım.
İntihar etmek isteyen kişi evinde de edebilir, işinde de edebilir, birçok yerde edebilir.
İşin aslı şovmenlikse bir de devlet büyüklerinden birisi gelsin beni kurtarsın diyorsa; köprüye çıkar.
Hatta bu insafsız insan durumu biraz daha güzelleştireyim demiş tişört giymiş bayrağı da sırtına takmış. Mesaj belli.
Yanlış anlaşılmasın siyasi bir mesaj filan vermiyorum kesinlikle, kim olursa olsun siyasi fikrine saygılıyım ama bu soytarılık.
İstanbul'un ana arterlerinin birisinde intihar girişimi ve bunun gibi insandan bozma yaratık 2 saat boyunca orada durduğuna göre bugün tatil yapmak isteyen insanları daha da önemlisi hastaneye hasta taşıyan ambülansları, yangına giden itfaiyeleri nelere nelere engel oldu.
İntihar edecek insan 2 saat boyunca o korkuluklarda durmaz, çıktığı gibi atlar. Bu ve bunun gibiler umarım güzel bir ceza alır insanları işinden alıkoymanın bedelini öder. Umarım.