huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al benden de o kadar. Tam da şu an bundan yakınıyordum. Zırt pırt Instagram'dan engel yiye yiye Instafly'ı akıcı çalıştıramaz olduk.
ulkembetil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede aynı problem var. Ben instagramın bu tür yazılımları kullanan hesapları tespit edip mimlediğini düşünüyorum

Bence shadow ban var hesaplarda

Örneğin bir etiketle sayfanızdan paylaşım yapın eğer etikete düşmüyorsa instagram tarafından bir şekilde kısıtlanıyorsunuz bence
ibragah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah 👍. Başka püf nokta önerileriniz varsa alırım hocam sayfalarınız güzel.

@deepman; Peki hocam etiket girerken nasıl etiketlere girmeliyiz?
Örneğin # söz etikleti 5M paylaşım yapılmış,
# sözler etiketinde 350K paylaşım yapılmış.
Hangisini girmek daha iyi olur.
Etiket girerken başka nelere dikkat etmeliyiz?
Teşekkürler.
Tekrar dan merhaba,
Etiketin faydasını öncelikle size belirteyim. Örneğin # söz diye günde 10 bin adet paylaşım yapıldı. Son 1 gün içinde en çok erişim ve beğeni alan fotoğraf "başa tutturulan gönderi" olarak sabit duruyor.Eger beğeni az aldı ise ve başa gönderi tutulmadı ise o hastag girmenin anlamı yok. Çünkü çok paylaşım yapılıyor. Ve sizin fotoğraflar sürekli altta düşüyor.

O yüzden paylaşımı çok az olmayıp sektöre göre orta derece de paylaşım yapılan hastag kullanın. # sözler gibi olabilir. Birde sayfanızın etkileşimine de bağlı.
Ve girdiğiniz 3 hastag de birbirine benzer olmasın. Örneğin ; #soz #sozler #söz gibi olmasın. Olması gereken #guzelsoz #anlamlisoz #komiksozler
Gibi olmalıdır.
Farklı kullanılmayan hastagler daha çok tercih edin.
İyi forumlar