huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al benden de o kadar. Tam da şu an bundan yakınıyordum. Zırt pırt Instagram'dan engel yiye yiye Instafly'ı akıcı çalıştıramaz olduk.
ulkembetil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede aynı problem var. Ben instagramın bu tür yazılımları kullanan hesapları tespit edip mimlediğini düşünüyorum

Bence shadow ban var hesaplarda

Örneğin bir etiketle sayfanızdan paylaşım yapın eğer etikete düşmüyorsa instagram tarafından bir şekilde kısıtlanıyorsunuz bence
ibragah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnstagram’da organik olarak takipçi kasmak için program kullanıyorum. Fakat son bir haftadır hem beğenilerim düştü hemde takipçi çok az gelmeye başladı. Bu tür programlardan takip isteği atarak organik takipçi kasmak için uyguladığınız püf noktaları paylaşırsanız sevinirim.
Birde bir sorum daha olacak. Takip isteği atarak takipçi kastığımızda hesabı gizliye almak mı daha iyi yoksa açık şekilde olması mı?

Şimdiden herkese teşekkürler. 1 mayısımız kutlu olsun.
Merhaba iyi forumlar,
Hesabınızı gizliye alın. Profilinizi gören merak Edip takip isteği atar. Sonra çıkmayı unutur. Ve o kişiyi elde tutarsanız hiç çıkmaz.

Paylaştığıniz fotoğraflar da en fazla 3 hastag(#) olmalıdır. Daha fazlası zarardır.

Kullanılan programlar da limitlerinizi düşürün. Aynı şekilde beklentilerinizi.

Ard Arda paylaşım yapmayın. Arasında en az 3 saat fark olmalıdır.

Fotoğraflarınıza takipcilerinizin yorum atmasını isteyin veya kendi hesaplarınızdan yorum artırın.

Programı sürekli çalıştırmayın. Bu aralar instagram güncellemeler getiriyor.

Paylaşımlara göz boyamak veya ilgi çekmek isterseniz otomatik beğeni alınız. Hesabınıza zarar vermez.
Başka sorunuz var ise sorabilirisniz.