Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
En yakın arkadaşımın kız kardeşi beni seviyormuş. Çok güzel kız aslında ( 1 yaş var aramızda yanlış anlaşılmasın 😀 )en yakın arkadaşım bigun geldi kız kardeşim seni seviyor diye. Tabi bende ondan hoşlanıyordum.Şaşırdım önce. Çok yakınız çünkü arkadaşımla evet desem kavga çıkacak hayır desem kaybedicez diye kivranirken saolsun kendi anladı seviyorsun anladık diye. Yaklaşık 2 yıl sevgiliydik. Ablası da öğrenmişti. Biraz ib.e kuzenim vardır. Zoruna gitmiş o kızla konuşmam ne yapmış atmış kızın aklına girmiş gece sabaha kadar. Sabah uyandım mesaj attığım gibi şeytan taşlar gibi başladı laf söylemeye ustelemedim bende dedim benim bir hatam olmuştur. Ayrıldıktan 3 ay kadar sonra kuzenimin facesi bilgisayarımda açık kalmış. Bi bakayim ne konuşmuşlar derken aklına girenin o olduğunu anladım. O günden sonra hiçbir konuştuğum kızın adını bile söylemedim. Mübarek ayaklı gazete soyledigim cümlenin birebir aynısını aynı akşam dayımdan duyuyorum çünkü 😀 anında kelimesine kadar anlatıyor tüm sülaleye.
Derler ya, babana bile güvenme diye. Kuzene kadar güvensizlik başladı . Inşallah ilerlemez 😀
Bu olayların hemen ardından facebook şifresini öğrendim. Her konuştuklarından haberim oluyordu. Ondan sonra buluşmaya başladılar. Onların planladığı yere onlardan önce gidiyordum. Aynı okuldalardi. Okuldan kendime ajan bile tutmuştum kızın en yakın arkadaşı kardeşim gibiydi. Herşeyi anlatırdı. Zaten araştırmacı oluşum ondan sonra başladı. Dikkatimi çeken herşeyi o günden sonra detaylara kadar araştırırım. Birçoğunuz r10 sikayet konularımı görmüştürsunuz 😀
Herneyse artık. Herkesin 1 mayis işçi bayramını kutlarim.