- Merhaba değerli arkadaşlar:
- Sevgili olduğum kız 26 yaşında ve ben henüz 24 yaşındayım. Bu kız daha önce bir kere nikah kıymış ama düğünü olmamış. Bana herhangi bir ilişki yaşamadığını birbirini gerçekten çok sevdiklerini fakat nikah kiyildigi gün kavga ettiklerini karşı tarafın annesinin kendisini istemediğini ve bu yüzden ayrıldığını söyledi. Liseyi açıköğretimden okumaya çalışıyor.
-Ailesi köyde olduğu için kız 2 tane erkek kardeşiyle beraber şehirde yaşıyor.
-Bu kızla aynı işyerinde çalışıyoruz. Kendisi sekreter, ben ise çok daha kariyerli birisiyim.
- Bu kızla yaklaşık 5 ay önce iş yerinde tanıştık. Bu vesileyle birbirimizi beğendik sevgili olduk.
-İlk buluşmalarda bu kız durup dururken gözü ağlamaklı oluyordu.
-Birbirimizi tanıdık ama ben ona bir türlü guvenemedim. Hiçbir şeyi benden saklamadi.
- Son zamanlarda kız beni fazla sorguya çekiyorsun dedi normal muhabbet ederken bile gün içinde ne yaptığını sorsam beni fazla sorguya çekiyorsun, beni cok sıkıyorsun diyor.
- Kız akrabalarına çok sık ziyarete gidiyor. Bana vakit ayırmamak için neredeyse bin takla atacak.
- ben soylemesem dışarıda oturup bir şeyler içelim demiyor. Hep ben diyorum dışarıda buluşalım diye. O hiç plan yapmıyor.
- mesela ofis çıkışında kardeşinden telefon geliyor daha önce birşey planladiysak hemen iptal ediyor kardeşiyle gidiyor. Yani beni ikinci plana atıyor.
Bu kızın derdi ne? Sizce eski nikah kıydığı kişiden intikam almak için mi benimle çıkıyor? Yoksa beni gerçekten seviyor mu? Sevmiş olsa hep bana vakif ayırıyor olması gerekmez mi? Tamam her gece telsfondan beraber konusuyoruz bana vakit ayırıyor ama mesela haftasonu tatilinde ben onunla görüşmek için neredeyse yalvarir duruma düşüyorum. O hiç ya bugün çok güzel film varmış hadi su filme gidelim demiyor. Hep ben hep ben bıktım.
Senin bu anlattığın olay kurgu değilse benim adım da serdal değil, buğra pes gerçekten

. Güzel hikaye çeviriyon ama tebrik ederim

.