ben bir tane itiraf edeyim o zaman.
okuduğum üniversite bir kız var gerçekten şahane güzellikte maşallah diyetim Allah sahibine bağışlasın gerçekten çok güzel kız yani anlatılmaz güzelliği herneyse erkek arkadaşlarım arasında kızın muhabbetini döndürmüşlüğümüz oldu herneyse okuldan çıktım durakta otobüs bekliyorum istanbulda yaşayanlar duymuştur 522st mecidiyeköy-sultanbeyli diye biliyorum eve gitmek için o otobüsü bekliyorum bir baktım durakta o kız herneyse yapacak bişeyim yok biraz kestim felan otobüs geldi otobüs gerçekten sürekli dolu otobüs bir baktım kızda sıraya girdi otobüse binecek çok şaşırdım neyse bindik akbilleri bastık kızla benim aramda çok az bir mesafe var bizim erkekler arası whatsapp grubumuz var oraya yazdım beyler dedim bu kız bizim o tarafta oturuyor işte biraz makara kulara yaparken inanmadık fotoğrafını çek gibisinden mevzu döndü bende dedim ki bekleyin birazdan çekip atacam açtım telefon kamerasını otobüs full ağzına kadar dolu şimdi kızı çeksem birisi görüp bişey der diye çekiniyorum fırsat kolluyorum neyse efendim telefonun ekranını kafamı getirdim dedim etraftakiler görmesin kıza odakladım orta tuşa bir bastım kameranın flaşı açıkmış hiç bakmadım flaş bir patladı kız davayı çaktı sinirli sinirli bana bir bakış attı başımdan aşşağı kaynar sular bir döküldü o kadar milletin içinde çok utandım sonrasında okulda kızla konuştum çözüm ürettik şimdi 1 numaralı kankamdır kendisi hata mı ettik iyi mi ettik bilemedim böyle birşeyi itiraf etmek istedim