eyvallah hocam mekanı bir 2-3 dakikalığına devralıyorum
aslında son zamanlarda içime dert olan ve r10da da tt olan sevgili olayını bende ortaya dökeyim dedim

yazım yanlışları için şimdiden özür dilerim dumanı fazla almış olabilirm gece gece
yaklaşık 1yıl önce 1.8 yıllık ilişkime son verdi karşı taraf
neden olarak sorduğumda artık sıkıldığını söyledi. zorlama pek yapmadım açıkçası çünkü daha fazla kötüye gider diye ama kötüye gidecek birşey kalmamış meğer

genel olarak 1.5 yılımız çok eğlenceli aksiyon dolu neşe dolu geçti yani hiç unutamıyacağımdan adım gibi biliyorum
son 3-4 ayda falan tartışmalar başladı soğukluk bulaşamama falan derken şüphe başladı içimde acaba ne oluyor diye
derken sigara içtiğini ve alkol aldığını öğrendim ara ara. sebep olarak babasının kötü davrandığını öğrendim
böyle böyle 1-2 ay geçti ve yüzüne vurarak kötü bir şey yaptığını benim ciddi düşündüğümü falan söyledim ve bu kendisine alay konusu oldu.
sen benimle nasıl ciddi düşünürsün vs.
aradan 1 ay geçti geçmedi sıkıldığından dolayı ayrılık oldu tartışmalar kesilmedi falan
ortalama 3 ay hiç konuşmadık...
kendisine söyledim senden sonrası olmaz olmuyor olmayacak dedim hala olmadı çünkü ısınamıyorum ondan sonra kimseye hala.
bir türlü biri benim kalbime dokunamadı.
daha sonrasında arada mesajlaşmalar oldu ve tekrar oluyor gibi oldu ama bu sefer sağlam adım atmak istediğimde yine geri durdu
bende bu şekilde olmaz istemiyorum deyince olay tacize başladı

her 2-3 haftada bir defa bana nasılsın diye mesaj atıyor ve beni üzüyor.
ben hala seviyorum gibi hala farklı birine ısınamadım hala hala hala birşeyler var.
O bunu bilerek beni üzüyor ve elimden onu engellemek gelse de bana her türlü ulaşıyor.
alıştımda diyebilirim ama bıkkınlık ta gelmiyor diyemem
buda böyle iyi kötü bir anım ama pardon geçmiş birşeye anı deniyor benim ki hala ızdırap gibi
okuduğunuz için çok teşekkürler sadece yazmak için yazayım dedim farklı amacım bulunmuyor.
herkesin işçiler emekçiler bayramını kutlar iyi geceler dilerim