Yaş farkının sorun olacağını düşünmüyorum. Ne sizi ne de sevgilinizi tanımıyorum. Objektif bir şekilde yorumlamak bana düşerse şayet; ilk zamanlar böyle değildi şimdi böyle olmaya başladı ise eğer hevestir geçiyordur o yüzden ilk kavşakta şok yaşamadan ayrıma gelmeden sen ayrıl. Yok hep böyleydiyse, rahat bir kız olabilir böyle şeyleri sorun ediyordur , lakin şu zaman da köyde yetişen hiçbir kız böyle olmuyor yani daha çok ilgi bekliyor.
Eğer hep böyleydiyse alışmayı deneyeceksin ya da uymuyorsa devam etmeyeceksin bence güzel kardeşim , hayatın bir kişi için mahvolacak kadar değersiz değil.
Ve şöyle ki gün için de “eee ne yapıyorsun”mesajına karşılık dolaylı yoldan çok fazla sorguya çekiyorsun falan diyorsa bu hanımefendi iyi niyetli çok iyi bir insan da olabilir. Şayet bu konuyu açtıysan dert edip , bu kişi sana yaramazdır.
Bu ayrılık beni üzmez diyorsan zamana bırak gör , ama şu an bile üzer diye düşünüyorsan en başta dediğim gibi zor bir yol ayrımına gelmeden bence yoluna bak.
Hiç kimse senden değerli değil. Hiç kimse senden değersiz de değil. Sen mutluluğu ararken başkalarının hayatını da cehenneme çevirme. Her zaman yaptığın işlerden sonra dön bunu ben yaptım bu bana yakıştı mı diye düşün. Her zaman yakıştı cevabı seni doğru yola götürecektir , götürür umarım.
Hayırlısı olsun.