birticaret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim kusura bakma detaylı yazdığın için cevap yazmak istedim. Denize düşen yılana sarılır misali olmuş. Boş zamanı senle değerlendirmek için başlamış. Senden yeterince alabileceğini alamayınca bu elektrik veya maddi çıkar senden sıkılmış yeni birini bulamadığı için boş vaktini senle geçiriyor. Ama yeni adaylar arıyor ama en kötüsü seni hiç sevmiyor ve o kız bakire değil. bilgin olsun bana bu kadar neden emin olduğumu soracak olursan pm at cevap vereyim kardeşim. ve forumda diğer arkkadaşlara da yardımcı olabilirim. Her türlü soru ve sıkıntılarınızı bu konuda ve tüm genel konuda cevaplayabilirim. Bilgi kaynağım sağlam yerdendir. İnanmayan arkadaşlar özelden bana ulaşabilirler.

NOT:Kızı tanımıyorum vallahi kardeşim sadece hislerimi söylüyorum. Ama merak ediyorsan bana pm den ulaş daha çok yardımcı olacağım söz.
bakire değilim.
-kız

ıslak imza

Kardeş burada kimse sana akıl veremez kimse sen değil o kızı tanımıyor. Kız senin gözünü kör etmiş göremiyorsun belkide. Sana önerim hayatına başka insanları da al. Aldat demiyorum farklı arkadaşlarında olsun tek seçeneğin o olmasın. Vazgeçilmez olduğunu hissettirme.