Merhaba
@idrisselvi; hocam,
Yazılım gerçekten harika ama en önemli şeylerde birisi eksik.
Lisans sorgulamada zamanlı sorgulama diye birşey yapmanız harika olur mesela 12 saatde bir sorgula gibisinden.
Diğer türlü kasma vs. oluyor.
Lisans kontrol mekanizmasını daha gelişmiş ve zamanlamalı olacak şekilde geliştirmeyi düşünüyoruz. Sonraki sürümlerde gelebilir.
Proxmox entegresi bekliyoruz hocam. Ayrıca oyun panelleri de gerekli..
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öneriniz için teşekkürler.
merhabalar, gerçekten cok güzel bir yazilim şuan demo sürümünü kullanıyorum
1-) özel teklif tarzında bir alan olmalı neticede script satişi var ise özel teklifler içinde bir alan olursa bence cok iyi olabilir
2-) mega menüde bir sorun var ben bu sorunu yaşiyorum mega menüyü kapat desem bile menü kapanmıyor yada içeriği düzenle dedigimde işlem görmüyor ticketden gelecek yanıtı bekliyorum genel bir sorun mu yada sunucu kaynaklı bilmiyorum inşallah çözülür sorunsuz kullanmaya devam ederiz
3-) whm'den host aktarmada olsa güzel ve kullanişli olur mevcut hostlari aktarsak güzel olabilir
1) Özel teklif formu tarzında birşeyden bahsediyorsanız, online form servislerinden yararlanabilirsiniz. Örneğin, jotform gibi. Embed kodlarını sayfa oluştururken texteditor html görünümüne ekleyebilirsiniz.
2) Son sürüme güncelleyiniz.
3) Zaten mevcuttur. Paylaşımlı sunucu oluşturduktan sonra tekrar oluşturduğunuz sunucuyu görüntüleyin, İçe Aktarma sekmesi göreceksiniz.