Missery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende 15 gündür satış yapıyorum 15 günde 600 TL civarı gelir elde ettim. Burada önemli olan kısım deneyimlediğim kadar canlı desteğinde profesyonel ve çözüm odaklı cevap vermen. Ve servislerinde anlık olarak hizmet verebilmek önemli. Bunları yaptığınızda fiyatlarınız pahalı olsada anlık hizmeti tercih ediyor müşteriler. Ve bir tavsiye daha vereyim WM forumlarında değilde kurumsallara odaklanın
Teşekkürler bilgiler için. Bol şans diliyorum ikimize de

omerraker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende yeni başladım panelim cayır cayır bayi özel sayfası bile yaptım. Müşteri çekmekte zorlanıyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Bol kazançlar bu arada
Diğer smm panellerden birini altına alsan API için her şey daha iyi olur sanırım. Ben öyle düşünüyorum en azından, ama hâlâ altıma bulamadım panel. fiyatları düşük tuttuğumdan müşteri buluyorum. müşteri buluyorum dediğim de bi avuç müşteri. bol şanslar size de.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10'da ilk smm panel konusu açanlardan birisi benimdir herneyse,
kesinlikle perfect panel kullanın. kullanmazsanız önünüzde binlerce problem var.
Altın kural ilgi ve destektir.
1- perfect panel kiralayınız
2- rakipler arası aşırı bir fiyat tartışması var boşverin onları siz kendinize göre fiyat biçin abartmadığınız sürece ve servisler maximum 10 dakika da bitecek şekilde olsun.Müşteriler fiyata bakmaz.(çektiğiniz hit yerine bağlı) hızlı olmasıdır.
sektör de ki arkadaşlarımdan 10/1'i kadar sipariş az çıkartıyorum ama hemen hemen aynı kazanıyoruz ucuza alınan hizmetten her zaman problem yaşarsınız o yüzden kesinlikle kaliteli ve saniyelik servisleri api olarak çekiniz. fiyat pahalı olsun hiç önemli değil.
3- kar payınızı azaltın. her servis de maximun %50 kazanç oranınız olsun. bu da hizmetten hizmete değişir tabikii fakat %25 kar payı idealdir.
4- sitenizde canlı destek kesinlikle bulundurun.mümkünse 7/24 anlık destek verin veya müsait oldukça ilgilenin.
5- sanal pos komisyonunuz %0-3 arası olsun. daha fazlası müşteri kaçırır.
6-servisleri sürekli anlık olmasından ziyade güncel olmalıdır. api çektiğiniz yer sürekli değişiklik yapabilir bunları müşterinize yansıtmayınız.
7- perfect panel kullanacak bütçeniz YOKSA kesinlikle ''Fail'' ve ''zamanlı oto beğeni/izlenme'' özellikli script kullanın.Tasarımınız minimal olup göz yormaması gerekiyor.
8- google webmastertools kayıtlarınızı yapın. sitemap.xml'yi yükleyip site yol haritasını yapın.
9-google odaklı çalışın.banner reklam vermek yerine tanıtım yazısı alın.
10- seo çalışın gerçekten dönüşü oluyor güzel sıralamalara gelirseniz günlük google tarafından ziyaretçi çekiceksiniz.
11- api çektiğiniz yerle iyi pazarlık yapıp fiyatları dibe çekmeye çalışın.
12-adwords reklamı çıkmayın. sosyal medya reklamı çıkmayın. domain ban yer.
13- paytr veya shopier ile çalışın.
14-müşteriyi boğmayacak şekilde hafta da 2 adet sms bilgilendirmesi yapınız.
daha çok bilgi var inşallah zamanla çözersiniz.
iyi forumlar
Çok değerli bilgiler. Sizinle daha önce de bilgi alışverişinde bulunmuştuk. Yardımcı bir kişiliğe sahip olduğunuz için hayranım açıkçası. Sağ olun. 12. maddeye istinaden bir sorum var, Instagram'da reklam çıkmak riske atar mı gerçekten? Bu işlemler tam olarak nasıl oluyor? google'dan mı ban yiyoruz ICANN'dan mı? WIPO davası vs. söz konusu değil sanırım? Teşekkürler tekrardan r10+