Merhaba eşi bulunmayan ve saygı değer forum üyeleri
Bugün bir ticaret yapmak istiyorum detayları satır satır aşağıda vereceğim teşekkürler alıcıya şimdiden hayırlı olsun

Pinterest işini merak edenler, girmek isteyenler sağ ayakla bismillahirrahmanirrahim çeksin çünkü tam aradıkları konuyu buldular.

2 Adet Pinterest Hesabı
2 Adet Pinterest Sitesi (subdomain olması fark etmiyor hit pinterest kaynaklı olduğu için)
1 Adet 175 TL bakiyeli Pin Onaylı Adsense Hesabı (Hesap 2016 yılında alındı)

SİTELER KAZANÇ GETİRİYOR MU? GETİRİYORSA NE KADAR?
Sitelerde Adsense mevcut ancak şuanda kazancı henüz yeni yeni geliyor TBM'si gayet ikisinin de açılalı 1 Hafta 1 gün oldu bundan yaklaşık sanırım 2-3 gün önce 1 TL bıraktı.

Siteler henüz yeni olduklarından dolayı günlük net sabit bir kazançları yok fakat olacağından emin olabilirsiniz. Bundan 2-3 hafta sonra günlük 1-2 TL bırakmaya başlayacaklardır.

Pin sayıları
1. Hesap: 503
2. Hesap: 122

Yukarıdaki resim ilk sitenin ilk içeriğinin yayınlanma tarihi resmidir.

Fiyat: 650 TL
Ben bu fiyata aslında sadece 175 TL Bakiyeli Pin Onaylı Adsense Hesabı, 2 Pinterest Hesabı, 2 Pinterest Sitesi, 1 Hosting, 1 Domain, Hazır Pinterest Sitesi Örneği satmıyorum ayrıca desteğimi esirgemiyorum. Kafanıza takılan bir soru olursa cevaplamaktan onur duyarım ve cevaplarım. Yaşamak istemediğim sıkıntıları başkalarına yaşatmak istemem.
Firma: Veridyen (Hosting + Domain)
Tek ricam ilgisi olmayan PM'de bulunmasın birbirimizi intikal etmeyelim bu fiyata daha iyisini bulursanız hayırlısı olsun teşekkür ederim, iyi forumlar