Dalale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Utkuyu çıkar üzgünüm fakat sen ve senin o yakın arkadaşların zerre bilginiz yok bunu kesinlikle yanlış anlama ne seni küçümsemek ne kızdırmak nede karşılık olsun diye söylüyorum. İptables edir tcpdump'dan neler yapılabilir bunları Selim Abiye soracaksın Daha sormadan burada atıp tutuyorsun.

Siz ve sizin zihniyetinizdekilere göre sistem basit bas parayı al vox al sağlam mikrotik 3 5 de hazır rules bitti gitti gatewaydan filitrelemeye ne hacet fakat az önce dediğimin üzerinde düşünmediğin o kadar belliki.

Selim abiyi severim ondan örneği Etc üzerinden vereceğim Baki beyin normal sunucuları düşerken ümit ile(jiexsin) açık deneyip iptables üzerinden koruma yapma nedeni nedir madem bir şeye yaramıyor ? Onu geç Dahada basiti ümitin Etc'deki sunucusu düşmezken farklı etc sunucularının sinek gibi localden düşme nedeni ney idi ( Daha sonradan Baki bey locale kapadı) ?

Kendiniz oturup 2 arkadaş sohbet ediyorsunuz sonra bunlar doğru herkes yanlış diye bize bunları dayatıyorsun. Aha arkadaş işte meydan benden sana fetvası bana at direk droplarım dedin sana sunucu attım hyperfilter dedin Tr atayım dedim düşüremeyeceğini bildiğin için ses etmedin.

Her şey ortada cevabını aldığını düşünüyorum fazlası ile yolun açık olsun Allaha Emanet
Utku neyse bende oyumdur onu öyle bil 2. olarak yakın arkadaşlarım derken benim yakın arkadaşım yok çol çocuk ortamından kimseyle takılmam tsden tek utkuyla takılırım ondada beraber iş yaparız selim abiyede biz yapıyoruz korumasını kendisine sorabilirsin bunuda
2. olarak 3-5 hazır rules derken etcyide şöyle diyim en son 1-2 sene önce yazmıştık kendileride yazmakta sürekli sorunlar hakkında ilgilenmiyoruz fazla bakmıyoruz oraya
3. olarak hyperfilterin paketleri uçtu seni 3 evetle uğurluyoruz https://gyazo.com/09f0979868a322c0a8cbd0bdf4fedc6a