DDoS koruması diyor isek
@Dalale;
Herkes birşey söylemiş konuya yazan mselim hariç kimse koruyamaz boyut çok yükse cihazıda kaldırmaz.
Gel kardeşim sana test sunucu veriyim istediğin gibi kullan memnun kalırsan masrafına alırsın koruma yaptığımız ve her daim routerlerine erişimim olan yerden alırsın direk kendileride forumda zaten kurumsallar dgn içindeyiz dgn bir kısmı gidiyor biz gitmiyoruz plusdayız yani zengin ve gelişmiş kısımda.
@Dalale; normalde yazmayacaktım ama yazmadan duramıyorum bizim koruma yaptığımız siberdc den dedicated alıp hizmet sunarsın çok normal ama bizim yaptığımızı sanki sen yapmış gibi yok kural girdim yok şunu yaptım gibi bilmişlik taslama çok sinirlendim buna bizim yaptığımızı kendin yapmış gibi gösterme
Sen kimsin dostum ? Selim abi ile aramda ki olaylar öyle senin anlattığın gibi 2 kelam ile açıklanamaz fakat için rahat edecekse siberden bana sunucu ip adresini at ben deneme yapayım sonra aynı sıberden ben sana bir ip adresi atayım sen dene

Kendi iptables ruleslerimi vs.. Daha önce gerekli yerlere gösterdim.
Ayrıca bilmişlik vs.. gibi Ukala laflarını kendine sakla seviyene inmeyeceğim profilimi 3 günde bir kontrol etmenden anlamıştım beni tanıdığını

Üzülmeye devam edebilirsin.