buyukweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz olayı bence anlamadınız gelen saldırı udp, donanımsal olarak rate limit, connection limit bile işi çözmedi ve cpu yetişmedi.

Saldırı sunucuya ulaştığı anda oyun düşecektir yani sunucu tarafından kurallar ile düzelecek bir şey değil. Saldırı yapabilmek ile koruyabilmek aynı şey değil.

Geçen gün daha her saldırı konusuna mesaj atıp artislik yapan bir arkadaş bana saldırın diye konu açmıştı html sayfa ile onu dahi düşürdüler (sadece layer7 üstelik) sizin burada layer3 ve layer4 korumayı bu sunucuda yazılımsal olarak yapmanız imkansız.
Gelin iddiaya girelim sanırım sizde ddos atabiliyorsunuz size sadece mikrotik ve vox olan bir sunucu atacağım. Mikrotikte neredeyse hiç kural yok zaten bizim classtaki farklı bir sunucuya denerseniz rahatlık ile düşürebilirsiniz fakat benim sunucuma saldırarak düşüremeyeceğinizi iddia ediyorum. Ortaya istediğiniz ödülü koyabilirsiniz Layer 7 konusunda bilgim yok fakat harici benim işim diyebilirim.

Ayrıca İlk mesajımda dikkat etmemişsiniz Heola Network Adında Firmam mevcuttu. Sadece gateway üzerinden yukarıda bahsettiğim korumayı sağlıyordum hosting konusunda bilginize lafım yok fakat bu sunucular konusunda büyük laf eden firma sahipleri genelde sonradan özür diliyor bilginize