Bu "Scraped content" işi kafama takıldı. Biraz araştırdım kopya ve özgün olmayan içerik olarak nitelendiriliyor. Tekrar tekrar başvursam aynı hesapla ihlalleri giderdim diye hesabın durdurulma ihtimali var mı?
Bu arada İletişim ve Hakkımda sayfaları var fakat kişisel bir site olduğu için verecek çok fazla bir detay yok. Gizlilik Politikaları ve Kullanıcı Sözleşmesi için 2 farklı sayfa oluşturup içerisine hazır şablonları atmam yeterli olur mu?
Teşekkürler yorumunuz için. Özellikle ilk soruma cevap alabilirsem çok rahatlayacağım

Tekrar tekrar gönderirsem hesabın durdurulma, kapatılma ihtimali yok mu yani? Peki bu "Scraped content" işi ne olacak? Bİr ihlal buldularsa sürekli denk gelmez mi bu?
Bıkmadan tekrar başvuru yapın. Kapanma söz konusu değil. Ben ilk aldığımda kaybedecek bir şeyim yok diye belki 8 kez başvurdum. Sanırım sonunda Allah belasını versin al da kurtulalım deyip verdiler sanırım hesabı.
Hesabimisil.com dan bakın hocam. 2 sene kadar önce sattığım sitem. 1 kez başvurup aldım bunda.