turkeylegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha tecrubeli insanlar olabilir ama bende bir kaç bir sey diyeyim
Bence;
Seo icin oncelikle paran olacak ( backlink en onemlisi, tanitim yazısı, google reklamlar) o yuzden parayı veren düdüğü çalar.

Birde özgünlük burdan kasit sadece makaleler değil tasarim, menuler, renkler vsvs.

Alt yapı çok iyi olmasi lazim botlarin siteye rahat girip çıkması için onlarin gözünden (botlarin) gormen lazim ve seo hiz analiz araclari kullanmalisin.

Domain geçmişine bakmalisin. Daha önce nelerde kullanılmış nerelerden tanitim almış vs.

Hızlı bir hostingi hem seo sever hemde ziyaretci.

Son olarak inanç bikmadan usanmadan uğraşmak.

Genel bi toplamak gerekirse bir kişi ile yonetilen site 20 kişilik yonetilen siteyi geçebilir mi ?
Evet geçebilir. Yapila bilecek tüm hile, akil oyunları , strateji ile gecebilir. Nerden biliyorsunuz dersen bu yolu daha once yurudum ve misal backlink,kalici seo, google seo, seo yapma vsvs. Kelimelerinde ilk sayfalarda/siralarda olan sitelerim var
Neyse ben bi eğitim Paketi hazirliyayim 😀😀
turkeylegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Degerlendirip degerlendirmemek size kalmış. Pmden donerseniz size site orneklerimi atabilirim. Asıl sorunuzun cevabina gelirsek seo için herhangi bir yilimi harcamadim ama kendimi bilgim bileli internet alemindeyim ve sistem size mecburen seo yönüne yonlendiriyor. Sadece seo derseniz 1 aydada cozebilirsiniz 10 yildada ogrenebilirsiniz. Bu size bagli soyleki (anlama=dusunme=cozum üretme) (eksileriniz=elinizdekiler=yapabilegin en iyi strateji )
Yani su konuları öğren tamamdir demek çok yanlış kendiniz bulmaniz gerek gerçek seo uzmanlari ne demek istedigimi anladı.
tekrardan değerli yorumun için sana teşekkür ederim, pm gönderiyorum