Valla şuanda şoktayım plesk bunla alakalı zaten panel sunmuş kopyalama alakalı ? ne kadar plesk bilgi olmayan varsa yazmış ne deyim ?
Kırılmak değilde " Ne kadar plesk bilgi olmayan varsa yazmış ne deyim ? " sadece bu cümle yanlış geldi. Evet dediğiniz gibi çok seçenek var. ftp, ssh, yedek al yükle, wp eklentisi, panelden yap vs vs.. Önemli olan konu sahibinin neyi istediği ve tercih ettiği. Velhasıl iyi forumlar dilerim.
Bigilendirmeleriniz için teşekkürler. Polemiğe gerek yok tabiki. Maksat işimiz çözülsün. Kendimce yaptığım araştırmada; plesk panel yüklü bir sunucuda barındırılan
aaa.com sitesinin bire bir aynısını yine aynı sunucudaki
bbb.com domaini için açılmış olan hostinge çok hızlı bir şekilde (yedek almadan, ftp den saatlerce dosya atmasını beklemeden) kopyalamanın tek yolunun ssh ile olabileceği yönünde idi, bu nedenle ssh ile nasıl yapılır diye sordum. Pleskten bir siteyi başka bir domaine bir kaç tıkla kopyalama işlemi varsa mükemmel bir özellik, tam benim aradığım şey. Ancak benim kullandığım script Wordpress değil, Moodle isminde hazır elearning sistemi. Bahsettiğini olay sadece wordpress te mi geçerli ?