Arkadaşın anlatmak istediği, siteye az hit gelmesi vs değil. Pinterest hesabını açtıktan 2-3 gün sonra görüntülenmelerin aniden dibi görüp hep öyle devam etmesi. Pinterest hesabıilk 2 gün 400-5000 görüntülenme alıyor diyelim. 3. gününde bu değer 5-10 görüntülenmeye düşüyor ve hep böyle devam ediyor. Yani arkadaşın pinleri etiketlerde çıkmıyor 2. günden sonra. Çözümü bende arıyorum
Aynen bu arkadaşın dediğinin olması durum bunun çözümünü bilen varsa ücretli de yardımcı olabilir.
iyi de zaten spam yapmıyor musunuz? spam algılanıyorsa dediğiniz durumun olması gayet normal değil mi? büyük olasılıkla sisteme yakalanıyorsunuz hesabınız mimleniyor.
Spam algılamaması için herşeyi yaptım format attım, mozilladan çerez için 2 adet eklenti kullandım, vpn, proxy, ıp reset, mac değiştirme, çerez için 2 prog. kullandım fakat sonuç aynı
Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak paralı yardıma da kabulüm ilk olarak denerim bu sorun çözülürse ödemeyi geçerim.
Pinterest automatic de proxy IP kullanan var mı ? Kullananlar hangi siteden alıyor proxyleri?