Ne zaman üstünüze geçirdiniz bu domaini?
Sorununuz şu siz bu domaini üstünüze aldığınızda sahiplik yani whois bilgilerinde güncelleme yapmışsınız. Yada yakın zamanda kendiniz oynamada yapmış olmalısınız ki o gün itibariyle 60 günlük icann kuralları gereği tüm transferlere kilitli domain. Bu süre 19 mayıs tan önce dolarsa sorunsuz dediğim gibi yapabilirsiniz. Whois bilgilerinde ki değişiklik tarihinden 60 gün sonunda orası aktif olacaktır.
Eger domaın sıfırsa 60 gun dolmadıysa transfer edemezsınız

Eger transfer etmenızden 60 gun dolmadıysa transfer edemezsınız

Eger dns degıstırdıysenız 60 gun ıcınde transfer edemezsınız

Sağ alt taraftada o yazıyor galıba. Ben namejet ıhalesınden aldıgım domaını 4 ay sonra tasıyabıldım dns degıstırdım o oldu su oldu derken 4 aydan fazla zaman gectı.
https://www.networksolutions.com/hel...t-requests.jsp bu lınkı deneyınız.
DNS değişikliğinde bu kilit söz konusu değil. Diğer dedikleriniz nedeniyle oluyor. Ama zaten yeni bir domain olsa reg süresinin dolmasına kısa bir süre kalmış olmazdı. Yeni Transfer edilmiş bir domain olsada aynı şekilde. Anladığım kadarıyla bu domain kişinin buradaki hesabına itilmiş (push) ve whois bilgileri yeni sahibinin bilgileri olmuş. Tabi bu itme ve yeni sahiplik olayı yakın zamanda olmuş ve bu 60 gün süre kısıtlaması o yüzden var. Talihsizliği ise domainin de süresinin bitimi az süresi olduğundan ötürü.