Hayata 1 kere geliyoruz lafının arkasına saklanıp ülkeyi terketme düşüncesi.. Amerikalı 3.ye geliyor kanka, tur bindirdi adamlar. Bence konunun kilitlenmesi lazım 30 sene gündem olur bu konu. Oku oku bitmez çünkü. Vaktimize yazık edip elalem neler yapıyor diye tartışacağımıza birşeyler üretmeye başlasak çok daha iyi olacak. Şuna benziyor: Adsense panelini yenilemekten, bugün sitemde neler olmuş dur analitikti search consoledu derken bakıyorsun gün bitmiş, yaptığın işe ne kattın da adsense yenileyip duruyorsun koca gün ? Tam aylak adam işi.
Hocam neden kapatılsın ne güzel bir anket yaptık, yorumlar alıyoruz insanlarımızın görüşlerini öğreniyoruz kötü mü ediyoruz?
105 Evet giderdim
37 Hayır kalırdım oyu kullanmış, ne güzel bir istatistik görmüş olduk bu anketin bile 3te 2 sinden fazlasının gitmek istediğini görmüş olduk, biz neler yapsak tabi düşünelimde şuan ülkede 10 yılda 30 yılda yaşasan yapamayacağın mahkum olacağın durumlar var ben asıl bu sebepten gitmek istiyorum bunları unutmayalım.Her 10 yılda 2-3 kere sınav sistemi değişen eğitim sistemini oturtamayan, yaşam standartları aşağıda bir ülkedeyiz. Bunları sen ben değil en üst yetkililer istese dahi kısa vadede değiştiremez çukura düşmüşüz ben diyorum ki bu çukurda 20 yıl debelenir bu ülke sen bende debelenirim dersin anlarım.20 yıl geçer çıkamazsın üzülürsün bi düşün diye konuyu açtım hocam sadece aklında bir ihtimal acaba İskandinav ülkelerinde yaşasaydım nasıl olurdu diye düşün diye açtım ben bu konuyu tabi bide fikirlerinizi öğrenmek için.