SİTE SATILMIŞTIR.
Duvar kağıdı, poster ve sticker satan bir website. Site wordress üzerine kuruludur. Yönetimi son derece kolaydır.
Aylık:
300-400 TL arası satış oluyor.
Trafik: Genellikle sosyal medyadan / Facebook-Instagram üzerinden geliyor. Aşağıdaki görselde geçtiğimiz 1 aylık istatistik duruyor.
Ürün Tedariği: Ben ürünlerimi Aliexpress üzerinden satın almıştım. Stoklarımı çok fazlaydı yaklaşık 5.000 TL'lik ürün satın almıştım. İstanbul ve Ankara'da yerel toptancılar mevcut. Siz ister Türkiye'deki alternatif toptancılara bakarsınız, ister Aliexpress'ten satın alırsınız. (gümrük vergilendirmesi biraz zor bu aralar) İsterseniz de sadece duvar kağıdı işi yapabilirsiniz. Aşağıdaki gibi duvar kağıtları, green box perdeler vs de satılabilir. Bu modeller bu ara çok moda ben hiç satmadım ama site domaini geniş yelpazede hizmet verebilir. Türkiye'de büyük şehirlerde bunların toptancısı rahatlıkla bulunabilir. -
Şık ve uygun bir tasarım
-
Canlı Destek Uygulaması
-
Akılda Kalıcı Domain
-
1000+ takipçili Instagram hesabı
-
600+ takipçili Facebook hesabı
-
Aktif ödeme sistemi (Taksitli Alışveriş + Tüm bankalardan ödeme alma. Yurt dışı dahil)
-
80'in üstünde satılabilir ürün | Hepsi website de aktif olarak listelenmiştir. (stok adeti olarak 80'in üstünde)
-
Müşteri sepetindeki alışverişi tamamlamazsa ona otomatik mail gönderme sistemi.
-
İndirim kodu belirleyebilme + Kadro ücretini belirleyebilme
-
Avantajlı Kargo Ücreti
-
İnternet ve sosyal medyada genel bir bilinirlik ve müşteriye verilen güven.
ve daha nice ekstralar ile website ve ürünler komple satılıktır. Satın aldıktan sonra aktif olarak kullanabilirsiniz anahtar teslim diyebilirim.
Domaini
boya sektöründe de kullanabilirsiniz.
Ben aktif olarak öğrenci olduğum ve a'dan z'ye tüm departmanlarla kendim ilgilendiğim için çok yoruldum. Bu yüzden her şeyiyle elden çıkarmak istiyorum. Kimseye özel fiyat çekmeyeceğim PM ile fiyat belirtmiyorum.
Yukarıdaki tüm veriler, ilgilenmediğim dönem verileridir. Bahsettiğim gibi satma sebebim de bu.
Şimdiden teşekkürler.