imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IMEI değiştirilmez ise takılan hattın baz istasyonları aracılığı ile yeri tespit edilebilir. Ayrıca kim hat takarsa hat sahibi kişi şüpheli olarak ifadeye çağrılır. Telefon hala kendinde ise alınır ve size teslim edilir. Kendinde değilse satış bilgilerine göre yeni sahiplerine ulaşılır yine size teslim edilir.
uzmanweb1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmei buluyorlar hocam 2015 yılında telefonum çalınmıştı 9 ay sonra mersinde bulundu şahıs telefoncu ya satmış vs polis telefon açtı bulundu diye daha sonra istanbul yönlendirildi burada semt karakolumdan teslim aldım.
Az önce Samsung müşteri hizmetleriyle de görüştüm onlarda malesef birşey yapamıyorlar.Cihazı kullanan kişi yaşlı olduğu için account hesabı açmış mı açmamışmı bilmiyor.Umarım söylediğiniz gibi imei den bulabilirler.Polise gidildi fakat pek ilgilenilmiyor.Yarın savcılığa gitmeyi düşünüyoruz.İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Hipokrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
IMEI ile yer tespitinin espirsi şudur. Telefonunzda sim kart takılı ise yakınlardaki bir baz istasyonuna bağlanacaktır orada sizin tleefon bilgierinzide görülebilir o şekilde bulunabilir yani en azından ne bölgede olduğu bulunur . Polis daha iyi bilecektir
medetarikurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
imei nin sim kartla alakası yok telefonu özgü bir numara
Arkadaş yazmış o yüzden dedim ilgisi olmadiğini biliyorum.