Birsey çıkmaz, yok beş yıl suç işlemezse falan demişler

ne alaka hırsızlıkmi yapmış çocuk.
Küfürden bir şey çıkmaz hele reşit değilse hiç bir şey çıkmaz.
Ayrıca siz youtube yolcuguna çıktıysaniz bunlara alışmaniz lazım her yoruma dava açmaya kalkarsaniz işiniz zor
Keşke okusak ve okuduğumuzu anlasak.
Öncelikle küfür demedim "hakaret yada tehdit" dedim. Sonra da hükmün açıklanmasını geri bırakma kararını "ceza alırsa" dedim. Lütfen tekrar okuyun.
Bu arada sadece hırsızlık mı suç sayılıyor memlekette. Tehdit de çok önemli bir suçtur. Örneğin yorumunda "seni şöyle yaparım, böyle yaparım, gebertirim, şuranı kırarım, hastanelik ederim, bilmem nerede görüşürüz" gibi savcının tehdit sayacağı bir laf etmişse kovuşturma kaçınılmazdır.
Dilekçede herhangi bir hatam varmı ? yada eklemem gereken ?
@cleiner; aynen hocam inşallah akıllanır dilekçeyi hazırladım bakalım vereceğim yarın.
@NetONet; ben yinede vereceğim hocam o korku ona yeter
Dilekçe konusunda pek fikrim yok. Gördüğüm kadarıyla güzelce hazırlamışsınız. Sizin de söylediğiniz gibi hiç bir şey çıkmasa bile karakola ifadeye çağıracaklar. En azından ailesinin haberi olacak, bir korku filan olacak. İfadenin ardından savcı uygun görürse 2-3 celse mahkeme sürer diye tahmin ediyorum. Belki internet bir milim temizlenir.
Bu arada eskiler bilir mirc filan vardı. Küfür edenler kanaldan atılırdı. Sonra forumlarda genelde küfür vs. yasaktı. Küfür edenler banlanırdı. Ama ne zamanki facebook, youtube gibi mecralar çıktı. Mesajlar kontrol edilemez hale geldi. Artık herkes kafasına göre küfür, hakaret, tehdit edebiliyor. İşin kötüsü hakarete uğrayanlarda alışmış artık, umursamıyor.