Merhaba arkadaşlar, hali hazırda opencart kullanmaktayım fakat opencartın bir sürü sorunu dolayısı ile shopphp eticaret sistemini kullanmaya karar verdim fakat shopphp de shopier ödeme modülü entegre olarak maalesef gelememekte. Shopphp ftp olarak dosyalara izin verdiğinden ve kendi modüllerimizi koyabileceğimizden dolayı ise şu an opencartta shopier'ı kullandıpım mantıkta sisteme entegre edebilecek birini aramaktayım.

Opencart üzerinden ürünlerimi ekliyorum ve gerisi api ile halloluyor yani ektra gidip shopiera ürün eklemiyorum.

Tamamen resimlerle adım adım örneklemek istiyorum. ( istediğim tam olarak bu )
  • Müşterim öncelikle istediği tasarımı seçiyor örnek olarak logo tasarımı
  • tüm bilgilerini doldurup sepete ekliyor (tek paket 100 tl 3 lü paket 240 tl mesela onları da fark etmeksizin seçip sepete ekliyor )
  • Burada da gerekli bilgileri doldurup kredi kartını seçipsiparişi onayla ekranına git dediğinde
  • sistem bu şekilde yönlendirme yapıyor
  • Müşteri ödemeyi tamamladıktan sonra siparişi otomatik olarak onaylanıyor ve sıraya giriyor ve müşteri ödemesini yaptıktan sonra siteye geri dönüyor ( yine otomatik ) ödemeniz başarılı şeklinde uyarı alıyor. buradan sifresini falan giriyo ben şimdi yanlış kart bilgileri girdim ama 3d şifresi geliyor siseme geri dönüyor.
Tam olarak istediğim budur.