Bu ulkeye sizi baglayan 2 unsur var. Sevdiklerinizin ailenizi arkadaslarinizin burada olmasi. Ve burada dogdugunuz icin kendinizi buranin sahibi hissetmeniz.

Ben gidecegim. Elbette yasim geregi bazi ayarlamalari yapip gitmem lazim. Isimi yurt disina tasimam duzenimi tasimam lazim.

Akdeniz kusaginda guzel bir ulkemiz var. Ancak milletimiz cahil ve yari cahil. Dini degerler yukseliste ahlaki degerler dususte. Egitim seviyesi geriye gidiyor cebinde akilli telefonu olan kit zekalilari her yerde gorebilirsiniz. Ekonomik olarak stabil degiliz, borc para ile evini donduren batakci adamlar gibi bir devletimiz var. Siyasi olarak tek adam rejimine donduk cagdas demokrasiyi terkediyoruz. Ustelik iktidar olmak icin toplum arasina dusmanlik tohumlari atiyorlar, her zamankinden hizli kutuplasiyoruz. Kendilerinden olmayan herkese ya terorist ya da dis mihraklarin destekcisi diyen bir zihniyet var. Maalesef bu kutuplasmanin sonu ic savasa catismaya dogru gider birileri dur demezse. Ve ben o gunlerde bu ulkede olmak istemiyorum.