Merhaba..

Konu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayınız.

Yaklaşık 2 yıldır film sitem mevcuttu herşey yolunda gidiyordu.
Bir anda karakoldan çağırıldım gittiğimde xxx film hakkında telif dolayışı ile şikayette bulunmuşlar bende ifademi vermeye gittim şunu belirtmek isterim ki. Karakolda ifademi alan memur çok yardımcı oldu ifademi verirken.. İfademi verdim sanırım 4 ay gibi bir süre geçti üzerinden evime kağıt yollamışlar..

İSTANBUL ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI UZLAŞMA TEKLİF FORMU.

Konu burada başlıyor.

Uzlaştırma için atanan bayanı aradım kendisine şikayetçi taraf ile görüşmek istediğimi dile getirdim. Karşı taraf ile görüşüp size dönüş sağlayacağım dedi.
Dönüş sağlandı kendileri benimle görüşmek istemediğini belirterek istedikleri miktarın 4.000 TL olduğunu söylediler anlaşma yaparsak 3.000 TL işi kapatacağını belirttiler.
Bende kendilerine durumum olmadığını 2.000 TL maaş aldığımı ve ancak bu kadar para ödeye bileceğimi belirttim ve kendileri bunu bildirdim..
Kabul ettiler ve konu kapandı.

Şimdi burada şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar.
Whois bilgim komple gizli olan bir sitede ve hiç bir şekilde ne hosting aldığım firma üzerinden site üzerinden mail üzerinden hiç bir şekilde bana uyarı gelmediği halde böyle bir olay yaşadım başınıza gele bilir.
Bunun için siz değerli forumda ki arkadaşlara bu konuyu belirtmek istedim. Siteyi açma amacın bir anlık heves bir anlık keyif 1 lira dahi geliri yoktu Nasip diyelim.

Film sektöründe ki arkadaşlar eğer ki gerçekten kazancınız yoksa uzak durun.Filmi tutmayan parası biten xxxx şirketler sağdan soldan para koparmak için herşeyi yapıyorlar.