Bir fikir edinirim diye girdim ama beğenmedim. Google'a yada hepsiburada'ya Boya yazıp aratmayı herkes biliyordur heralde. Fiyatına bakarak mı karar vereceğiz bizim için uygun mikrofona, kameraya? Başka kriter yok mu? Bence video çekeceğiniz konuya hakim olmalısınız, önce araştırıp sonra videosunu çekmelisiniz. Yoksa bu şekilde izleneceğinizi pek sanmam. Üstelik youtube'da bir çok kişi var bir kaç mikrofonu alıp sesini test eden, bir kaç kameranın görüntüsünü test eden. Neden sizi izleyelim ki?
Hocam Ekipmanların fiyatları kalitesi ile doğru orantılı olduğundan dolayı ucuz - orta - pahalı şeklinde ayırdık. Fiyat performans olarak hangi markanın hangi ürününü önerdiğimizi söyledik bunda yanlış bir şey göremiyorum. Tabi ürünler elimizde olsa her birini ayrı ayrı test etsek çok daha iyi bir içerik oluşturmuş olurduk.Bu şuan çektiğimiz videoyu tamamen boş kılmaz isteyen önerdiğimiz ekipmanları tekil şekilde youtube üzerinden ses kalitesi,görüntü kalitesi şeklinde videolarını izleyip yine bir nebze fikir edinebilir zaten

Bu video Boya BY-MM1 mikrofonu ile çekildi. Videoda önerdiğimiz 2 gün öncede sipariş ettiğimiz rode mikrofon da elimize ulaştı bundan sonraki içerikleri de onun ile çekeceğiz. Umarım çok daha iyi içerikler üretiriz yorumunuz için teşekkür ederim