Keras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bu 3.000 TL fiyatı Ayhan Karaman mı verdi? Eğer o verdiyse piyasadaki sağlam SEO uzmanlarındandır, fikrim değişir. Sizin kendi öngörünüzse bu, bu paraya belirttiğiniz niteliklerde öyle bir eğitim alabileceğinizi sanmıyorum. Evet, freelance SEO işleri yapmaktayım.
değerli yorumunuz için tekrardan size teşekkür ederim, hocam ayhan karaman dan aldım normal fiyatı 1200 ama online almak istedim 3.5k dedi, bende seo mesleğini yapmayı düşünüyorum, seo hakkında bilgim yok bu eğitimi alıp seo işi yapıp bunun yanındada, site açıp adense elde etmek istiyorum, sizce bu eğitimle seo uzmanı olabilirmiyim yoksa,www.seohocası.com kitabını alıptamı seoya başlıyayım hocam, bilginizi paylaşırsanız sevinirim, hangisiyle iyi bir şekilde seo uzmanı olabilirim.

ayyildizsoftcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru diyorsun hocam paylaşmak varken bu neden bir pastadan 4 dilim yiyeceğime 1 dilimde kardeşime veriyim o sebeplensin diyen görmedim internet dünyasında eğitim veriyoruz yazılım yaptırıyoruz yüzeysel konular uygulama yok eğitim biter bilgisayarcı da ufakken çalışırken kendi patronum bile öğretmezdi işi piyasaya gireceğim diye neyi paylaşamıyoruz anlamış hala değilim saygılar bugün varız yarın yokuz bir Allah rağzı olsun dedirtmeyi unutmamak temennisi ile.
değerli yorumun için sana teşekkür ederim,çok güzel söyledin