Est. elimden geldiğince yardımcı olurum.
Öncelikli yaklaşımınız yanlış, yıllardan bu yana SEO sektörü içindeyim. Hala öğrenemedim, hala günlük 2-3 tane yerli ya da yabancı makale okuyorum.
SEO'nun içinde yazılım, tasarım, sunucu yönetimi, online reklamcılık, sosyal medya ve hatta sosyoloji ve psikoloji var.
Eğer bu işi zevk ile yapacaksanız girişin. Aksi halde 3000TL yan gelir hedefleyerek giriş yaparsanız %1523490294243032143 başarısız olursunuz..
Ben evden çalışıyorum 3.5 senedir bir sorun yaşamadım, iki haftada bir firmaya gidiyorum, rapor veriyorum, konuşup tartışıp yeni neler yapabilirim onları çıkarıyorum, firmayla bağlantın iyi olduğunda, firmaya kazandırdığında firma seni hayatta bırakmaz, ben şuan çalıştığım firmaya şimdiye kadar 5 trilyondan fazla kazandırdım, bunu yaptım diye zam istemedim kendisi yaptı her zaman, primde verdi, yani ilk amacın kendini kanıtlamak olsun, parayı ikinci plana at, kendini kanıtlarsan istediğin maaşı elbet verecektir. Ama dediğim gibi kesinlikle e-ticaret işi yapan firmalara bu hizmeti ver, diğer firmalara bulaşma, bu işi öğrenmek istiyorum diyorsan şuan sanırım bu işi düzgünce öğretebilecek Ayhan Kahraman var ona bi sor sana yardımcı olacaktır.
tekrardan değerli yorumun için sana teşekkür ederim, ayhan kahraman dan eğitim alırsam profesyonel olarak yapabilirmiyim bu işi her inceliklerini anlatıyormu bilginiz var mı, bu işi hakkıyla öğreten birinden eğitim almak istiyorum açıkcası boşunada para vermek istemem ayhan kahramanı araştırmıştım fiyatlarını online eğitimi biraz pahalı idi gerçi işi hakkıyla öğretsin o okadarda önemli değil, tekrarden değerli yorumun için teşekkürler, sevgi ve iyilikle kal