ozgun58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerli yorumun için sana teşekkür ederim, frelancer olarak evde ömür boyu bu işi yapmak istiyorum firmaya gidip çalışmak istemiyorum, evden sürekli iş bulabilirmiyim ve bu işi gerçekten hakkıyla öğreten eğitim veren bir yer var mı, sevgi ve iyilikle ka

değerli yorumun için sana tekrardan teşekkür ederim, ben ev geçimimi bu meslek üzeri yapmayı düşünüyorum evden 7/24 bu işle uğraşmayı düşünüyorum, bu işi öğrenmem ne kadar sürer, ve tasarım, sosyal medya, sosyoloji ve psikoloji, basit düzeyde biliyorum online reklamcılık sunucu yönetimi bunları bilmiyorum bu işi profesyonel olarak yapmak istersem bunları öğrenmem gerekli değil mi, ve bu işi prof şekilde yaparsam aylık 3 k yı geçerim değil mi
Ben evden çalışıyorum 3.5 senedir bir sorun yaşamadım, iki haftada bir firmaya gidiyorum, rapor veriyorum, konuşup tartışıp yeni neler yapabilirim onları çıkarıyorum, firmayla bağlantın iyi olduğunda, firmaya kazandırdığında firma seni hayatta bırakmaz, ben şuan çalıştığım firmaya şimdiye kadar 5 trilyondan fazla kazandırdım, bunu yaptım diye zam istemedim kendisi yaptı her zaman, primde verdi, yani ilk amacın kendini kanıtlamak olsun, parayı ikinci plana at, kendini kanıtlarsan istediğin maaşı elbet verecektir. Ama dediğim gibi kesinlikle e-ticaret işi yapan firmalara bu hizmeti ver, diğer firmalara bulaşma, bu işi öğrenmek istiyorum diyorsan şuan sanırım bu işi düzgünce öğretebilecek Ayhan Kahraman var ona bi sor sana yardımcı olacaktır.