Yaklaşık 6 senedir bu işleri yapıyorum, bu işi yapacaksan seo ajansına sakın girme, bu işi yapacaksan öğren ve e-ticaret siteleriyle anlaş, onlara çalışma yap, ben 3,5 senedir tek firmaya çalışıyorum, rakiplerim Türkiye de ki en büyük e-ticaret siteleri ama benim çalıştığım kelimelerde bu firma lider her zaman, bazen zorlandığım kelimeler oldu ama onları da başka şekilde öne geçirdim, başka şeklinden kastım legal olmayan çalışma değil, popüler olan diğer portalları da kullandım, sadece kendi siteme çalışmadım, elimde ne varsa tümünü diğer büyük sitelerle savaşmak için kullandım ve kazanan ben oldum. İş bulma olasılığın bence çok yüksek, ben bir haftada 6 firma ile görüştüm 4 tanesi direk gel başla dedi, iki tanesi bana uygun değildi. Maaş olarak en az 2500 TL kazanırsın bu firmasına bağlı biraz.
değerli yorumun için sana teşekkür ederim, frelancer olarak evde ömür boyu bu işi yapmak istiyorum firmaya gidip çalışmak istemiyorum, evden sürekli iş bulabilirmiyim ve bu işi gerçekten hakkıyla öğreten eğitim veren bir yer var mı, sevgi ve iyilikle ka
Est. elimden geldiğince yardımcı olurum.
Öncelikli yaklaşımınız yanlış, yıllardan bu yana SEO sektörü içindeyim. Hala öğrenemedim, hala günlük 2-3 tane yerli ya da yabancı makale okuyorum.
SEO'nun içinde yazılım, tasarım, sunucu yönetimi, online reklamcılık, sosyal medya ve hatta sosyoloji ve psikoloji var.
Eğer bu işi zevk ile yapacaksanız girişin. Aksi halde 3000TL yan gelir hedefleyerek giriş yaparsanız %1523490294243032143 başarısız olursunuz..
değerli yorumun için sana tekrardan teşekkür ederim, ben ev geçimimi bu meslek üzeri yapmayı düşünüyorum evden 7/24 bu işle uğraşmayı düşünüyorum, bu işi öğrenmem ne kadar sürer, ve tasarım, sosyal medya, sosyoloji ve psikoloji, basit düzeyde biliyorum online reklamcılık sunucu yönetimi bunları bilmiyorum bu işi profesyonel olarak yapmak istersem bunları öğrenmem gerekli değil mi, ve bu işi prof şekilde yaparsam aylık 3 k yı geçerim değil mi