ozgun58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkese selamlar güzel insanlar
Seo danışmanlığı ile ilgili bilgili kişilerden bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum, frelancer olarak bu işi yapmayı düşünüyorum bu nedenle piyasasını araştırıyorum, bu işte iş bulma olasılığı nedir iş yoğunluğu nedir sürekli olarak iş bulabilir miyiz frelancer olarak , aylık en az ne kadar kazanırız , zorlukları nelerdir, şimdiden bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler, sevgi ve iyilikle kalın
Yaklaşık 6 senedir bu işleri yapıyorum, bu işi yapacaksan seo ajansına sakın girme, bu işi yapacaksan öğren ve e-ticaret siteleriyle anlaş, onlara çalışma yap, ben 3,5 senedir tek firmaya çalışıyorum, rakiplerim Türkiye de ki en büyük e-ticaret siteleri ama benim çalıştığım kelimelerde bu firma lider her zaman, bazen zorlandığım kelimeler oldu ama onları da başka şekilde öne geçirdim, başka şeklinden kastım legal olmayan çalışma değil, popüler olan diğer portalları da kullandım, sadece kendi siteme çalışmadım, elimde ne varsa tümünü diğer büyük sitelerle savaşmak için kullandım ve kazanan ben oldum. İş bulma olasılığın bence çok yüksek, ben bir haftada 6 firma ile görüştüm 4 tanesi direk gel başla dedi, iki tanesi bana uygun değildi. Maaş olarak en az 2500 TL kazanırsın bu firmasına bağlı biraz.