Tabikide iz kalmaz. Proteinli şeyler yiyin ve merhem sürün.
Çok geçmiş olsun hocam. İz bırakacak bir yara gibi değil. İnşallah da değildir. Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun düzelmeyecek bi yaraya benzemiyor en kısa sürede atlatırsın inşallah Allah başka dert vermesin şükretmelisin.
Sağolun Allah razı olsun hepinizden
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Şaşırtıcı bir durum var. İlk iki resimde yüzünüzün sağ tarafı hasarlı, onun altındaki diğer resimlerde yüzünüzün sol tarafı hasarlı. Benmi yanılıyorum ?
Sağol Allah razı olsun, mesajınız tebessüm ettirdi ilk fotoğraflar arka kamera ile çekildi diğer fotoğrafları ben ön kamera ile çektim, yara yüzümü sağ tarafında

tekrardan teşekkürler
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Teşekkürler Allah razı olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Bende yazın büyük bir motor kazası geçirdim 80 km hız ile virajı alamayıp uçurumdan yuvarlandım malesef ki kalıcı bir hasar yok Allaha şükür bir tek kolumda yara izi kaldı birde dikiş izleri. Sizin kazaya gelicek olursak yüz pigmentleri sürekli yenilenir bu yüzden yara izinin kalmayacağına eminim ve yüzünüz 1-2 hafta içinde düzelecektir kabukları tek tek atıcaktır hiç endişeniz olmasın. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum hocam.
Güzel yorum ve düşünceleriniz için çok teşekkürler, Allah razı olsun
Ben de çok vahim bir durum var zannettım, iz kalacak bir durum yok ama kısa sürede de geçmeyebilir. İyileşme süreci başladığı için görüntü biraz daha farklı gelmiştir. Geçmiş olsun.
Doğru söylüyorsunuz çok daha kötü bir hal alabilirdi buna da şükür ve evet iyileşme süreci olduğu için bu hali almış, teşekkürler