Estanzem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
Maybell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Cilingir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kardeşim. Allah'a şükür ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış. Yüzün için endişelenme, iz kalacağını sanmam 1 haftaya kadarda şişlik iner biraz o çiziklerin yaraların kabukları kalır daha sonra onlarda en geç 1 aya kadar iyileşir.
DeepSubjecT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Yüzünü ihmal etme kesinlikle.
Ben de daha küçük yaşlardayken inşaat bölgesinde toprağın kaymasından dolayı uçup, kafayı dikişlettirmiştim
Sınavında da başarılar dilerim.
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz İNŞALLAH..
Kadir TUTAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun geçer ya inşallah iz kalmaz
metomann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın... yaralarının geçmesi bir kaç ayı bulur tahminimce, 2 sene öncesine kadar iyi bir bisiklet kullanıcısıydım, çok düştüm hala kalan izler var bacaklarımda ve kollarımda... gördüğüm kadarıyla senin yaralarının iz bırakacağını sanmıyorum, yaraların kabuk bağladığından sakın soyayım deme bırak kendi kendine düşsün, doktorun verdiği merhem/krem vs kullanmayı ihmal etme... tekrar geçmiş olsun
Profesor112 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KArdeşim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Bence iz kalmaz. Çünkü yanık olmadığı sürece deri yine düzgün şekilde oluşuyor. Aynı çocukken düşüp dizini kanattığın zamanları düşün. O zamanlar hiç iz kalıyormuydu? Benim fikrim bu yönde. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Tekrardan geçmiş olsun.
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Önemli olan iç güzelliği gerisi yalan
Rymelhone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Yaralar derin değil gibi gözüküyor bence iyileşir. Benim bu konuda tek bildiğim ve önerim güneşten uzak durman. Birde cildiyeci dışında plastik cerrahtan randevu alıp danışmanı tavsiye ederim.
Morluklarda 1 hafta 10 gün içinde geçer diye tahmin ediyorum.
HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük geçmiş olsun
Güzel yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

doguhansubas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarı kantaron yağı doku onarımı yenilenmesinde oldukça faydalı bir bitki ürünüdür abimin yüzüne dikiş atmışlardı düzenli kullandıktan sonra yeri kayboldu kendisi şuan bulamıyor neresine dikiş atıldığını o denli iyi
Bir arkadaş daha tavsiye etmişti bugün doktor kontrolünde sorup alacağım, çok teşekkürler.

dogusocial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dostum kendine çook dikkat et. Babam iş kazası geçirmişti yüzü seninkinden çok çok daha kötüydü Beypazarın da bir abla vardı kendisi ilaç yapıyor ona danıştık 10 gün tedavi gördü ve yüzü bebek yüzü gibi olmuştu yakınsan iletişim bilgilerini verebilirim.
Ankaradayım ama yine de iletişim bilgilerini alırsam ulaşabilirim çok teşekkürler