BerkKaragul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen dünyayı ne zannediyorsun, kim çıkarı olmayan bir amaç uğruna (ki çıkardan kastı geniş düşünmen gerekiyor, bugün bağış, sadaka gibi eylemleri sadece sevap için, etrafındaki insanlara hava atmak için yapan insanların sayısı aksini yapanlardan bile fazladır) birine yardım ediyor ki?

Sonuca bakman gerekiyor, çocuk mutlu, videoyu yapan adam mutlu ve bu videoyu gören insanlarda yardım etme isteği uyandırıyor. Açıkçası Youtube'da slime videosu, tanıdığına hakaret etme videosu, 15 dakikada cips yeme yarışması gibi şeyler izlemektense bunu izlemeyi tercih ederim.
Kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz. Ben 10 dakika slime videosu,Amcama sadırdım videoları izlemiyorum. Ama bu tarz videoları da onaylamıyorum. Milyonlara ulaşan videolardan bahsediyoruz. Bu çocuğun babası videoyu izlediğinde neler hissedeceğinden bir habersiniz. Herkes kendi hayrını yapar göze sokmaz. Bu videolardan etkilenip yardım yapanda acizdir. İçindeki vicdanı bir video uyandırıyorsa zaten o vicdanı çoktan kaybetmişsiniz demektir.