Mecbur saklamanız lazım o paketi. Bende Nescafe çekilişine katıldım geçen sene. Askeri kantinde günde 50-60 tane içiliyordu. Hepsini toplayıp tek tek poşetleri kestim. Sitesine girip tek tek kodları yolladım. Hatta bir abi ile yarışıyorduk kantinde o mu toplayacak ben mi diye. Nedense açgözlülük yaptım adama toplattırmamaya çalıştım. Ama yinede topluyordu. Evde belki 600-700 adet kahve poşeti doldu. Fakat bir gün sisteme kayıt olduğum adreste il ilçe yazmadığımı farkettim. Değiştirmek istesemde öyle bir seçenek yoktu. Zaten son günlerde site açılıyor açılmıyor kodu kabul etmiyor yada site kodu gönderirken dönüp duruyordu. Bende giriş yapmadan ad soyad adres tel ve kodu girip girip göndereyim diye düşündüm. Hatta makroya döktüm işi. Bu seferde sistem banladı mı ne yaptı çözemedim. Giriş de yapamadım. Dolayısı ile o kadar emek ve çaba boşa gitti. Bu sorunlar olmasa da kazanamasam o kadar koymazdı da böyle yarışma dışı kalınca içime oturdu. Gerçi şikayet etsem kime edecektim. Kim dinleyecekti beni o da ayrı mevzu.