Adsense = Ek Gelir Kapısı.
Ülkemizin büyük bir kesimi işçi sınıfı ve asgari ücretle çalışıyor. Ekonomik koşullar göz önüne alındığında bu gelir maalesef ki yetmiyor. Aslında çoğu insanın çok parada gözü yok. Sadece standart yaşam seviyesine ulaşmak istiyor. Buda asgari ücret ile mümkün değil. Şahsen kendi adıma ben ek gelirim olsun diye bu işlerin içindeyim.
Bakın konuyu yanlış anlıyorsunuz. Yazıyı kontrol ettim ama hata yok. Ben adsense olmasın veya adsense almayın gibi konuşmalar yapmıyorum. Diyorum ki ADSENSE sadece bir araç , Adsense almak gelir kapısı yaratmaz. Adsense onaylatma ile gelir elde edilmez. Sistemin gelir elde etme düzeyine gelince adsenseyle para kazanırsın ama dediklerinize ülkemizin durumuna bakınca katılıyorum. İnsanlar bir gelir kapısı elde etmek istiyor ve en çok ümit sömürülen ülkelerdeniz.
Bknz. Çiftlikbank, İncir , Mega holdings
Bunlar ülkemizde çok şey alıp götürenler. Bunların dolandırıcılığından bahsetmiyorum. Bunlar insanların zengin olma hayaliyle girdiği şeyler. Mantıklı bir insan buna girer mi ? Girenlerin hepsi zengin olmak veya sadece para kazanmak için girdiler. Bugün ürün satacağım diyip site açan yarın ise siteye makale bile giremeyen insanlar var.