Nurullahtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun allahtan gözüne zarar gelmemiş
HasanAYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten insan içine çıkacak durumdasın. Bu gibi düşünceyi kafandan at ! Bu bir kaza yarın hepimizin başına gelebilir. Bu gibi durumlarda sizlerden rica ediyorum utanmayın. Bunun utanılacak ve size engel olacak herhangi bir şeyi yok. Eğer bunu engel yapan birileri etrafınızda varsa onlarla arkadaşlık etmeyi bir kez daha düşünün derim.
Sağolun Allah razı olsun hepinizden, güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler

Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. İltihaplanmaması için dikkat et açık yara sonuçta. Emin olmamakla birlikte ameliyat sonrası kullanılan kremler filan var ameliyat izini gidermek için belki o tür kremler görüntü sorununu minimum seviyeye indirebilir. Doktoruna danış mutlaka. Arkadaşların dediği gibi sakın kaşıma. Dudak çevresinde hiç sorun kalmayacağa benziyor ama göz altındaki yara biraz derin gibi derisi kalkmış sanırım. Onun için estetisyenlere muayene olursan aklında soru işareti kalmaz.

Ayrıca insan içine çıkacak durumdasın hiç merak etme kafana filan da takma.
Teşekkürler yarın tekrar cildiyeye gideceğim süreci takip etmesi açısından kontrollere gideceğim, bahsettiğiniz kremleri de soracağım tekrardan teşekkürler

sedatyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kardeşim
prisoner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler

Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, göze bir şey olmaması şansına iyi olmuş, direksiyon demişsin iki bacak arasına girdi, kasığa zarar vermediyse oradan da iyi kurtarmışsın. Kısırlığa kadar götürecek darbeler gelebilirdi zira. Sonuç olarak geçmiş olsun
Teşekkürler kasıklarda kanama oldu ama ciddi bir şey yoktu direkt oraya temas ettiğinden soydu orayı da ama şuan bir şey yok

Rikifat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15-16 yaşlarında sizinkine benzer bende düşmüştüm. Yüzümün bir tarafı tamamen yokuş aşağı düştüğümden yere sürttü ve derisi yoktu. O zaman doktor bi krem vermişti ve iz kalmaması için kesinlikle güneş görmesin demişti. 3 hafta civarı yazın sıcağında yazlıkta evde tıkılıp kalıyordum. güneş batmaya başlayınca şapkayla dışarı çıkıyordum. Sizde güneşe çıkmamaya özen gösterin çok geçmiş olsun.
Dikkat edeceğim çok teşekkürler