Arkadaşlar öncelikle bunu bir soru olarak görün ? Sizin için neden önemli ?

Ne bileyim yıllardır öyle ya da böyle işin içindeyim hiç bir zaman adsenseyi önemsemedim. Tamam önemli bir unsur ama adsense adımına geçmeden önce yapılması gereken çok şey var. Bugün hemen hemen herkes adsense hikayesi paylaşıyor ve kendine göre alma onaylanma yollarından bahsediyor ama ben bunun ilk sırada olduğunu düşünmüyorum. Şahsi fikrim adsense sadece araçtır. Sizin sitelerinizin ve sistemlerinizin hatırı sayılır hiti olmazsa adsense ne işe yarayacak ? Herkes adsense alınca bir mutluluk Tamam mutlu olunur ama zengin olacakmış gibi konular açılıp hikayeler yazılması bana tuhaf geliyor ?
Bugün nice sayfalar satılıp ve yeniden açılıyor. Rakamları görmek isterseniz site tanıtım kategorilerine gidin ve geçmişe bakın. Orada büyük bir yığın var. Benim de heveslerle açıp yürütemediğim sitelerim oldu ama adsense 1. koşul değil arkadaşlar. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama benim şahsi fikrim budur. Kimseye laf atmak ve bozmak için değil sadece kendimce yılların tecrübesinden diyorum. Bugün ÖDEME eşiğine ulaşamamış onlarca adesense hesabı mevcut. Önce işinize, içeriğinize ve kalitenize odaklanın Son olarak şöyle bir cümle geliyor aklıma ama tam uyduğunu da söyleyemem ama güzel cümle

Alıntı
Ne zaman para kazanmak için proje kursam veya dahil olsam projenin sonu iyi bitmedi ama ne zaman kalite için çalıştıysam o zaman para kazanmaya başladım.